Galerii ja kommentaarid: eestlaste suurpäev sõudmise EMil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vareses toimunud sõudmise EMil oli Eestil täna suurepärane päev, kui paarisaeruline neljapaat (Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä) võitis kuldmedali ja Kaisa Pajusalu sai naiste ühepaadil kaela pronksmedali.

Kaspar Taimsoo kommentaar: «Töö on tehtud, hooaeg on läbi ja tuju hea. Mul on hea meel, et suutsime võtta selle, mille väärilised me kindlasti oleme. Kui me poleks kulda võitnud, sõitnuks me kindlasti alla oma võimete. Antud rivistuses usun küll, et tegime oma töö ära. Muidugi, medalit on alati tore võita, vahet pole, mis medal see on, eriti tore, kui on kuld. Eks see on igaühe enda otsustada, kas tuleb EMile või ei, aga konkurentsi üle ikkagi kurta ei saanud, päris palju tugevaid ja potentsiaalikaid paate oli kohal.»

Kaisa Pajusalu kommentaar: «Mul oli küllaltki halb start, esimese tõmbe tõmbasin natuke vee pealt, sõudjate keeles tegin konna. Aga õnneks väga palju maha ei jäänud, võtsin ennast uuesti kokku, sain sõidu käima. Ise olen sõiduga päris rahul, olin küllaltki keskendunud ja suurt ei mäletagi, lugesin oma tõmbeid ja jälgisin distantsi kulgu. Lootsin, et suudan serblast ka võita, aga ei õnnestunud päris. Ausalt öeldes kui siia tulin, unistasin finaalipääsemisest. Olen väga õnnelik selle medali üle. Olin päris pikalt hõbedal, kuid ma ei saa öelda, et mul kahju oleks – ma proovisin, aga olen ka pronksi üle äärmiselt õnnelik.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles