Heas hoos Rock alistas ka Riia VEFi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage (palliga).
Kristo Saage (palliga). Foto: TÜ Rock

Poolas peetaval Kasztelan Basketball Cupil oli Tartu Ülikool/Rocki kolmandaks vastaseks lõunanaabrite suurklubi Riia VEF. Turniiril seni võidu ja kaotuse teeninud TÜ/Rock näitas viimaseski mängus head minekut ja võitis kohtumise 75:65. Justin Ingram ja Kristo Saage kogusid võrdselt 17 punkti, Ingrami kontole kogunes ka viis korvisöötu.

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnul tegid mehed väga hea mängu. «Müts maha poiste ees, sest peaegu kõik tegid supermängu. Ainus, millega hätta jäime oli maa-ala kaitse, sest selle vastu pole praeguse koosseisuga eriti mänginud. Ja tänu sellele läks mängu lõpp ka vähe teravamaks. Aga tulime kenasti välja ja võidu üle on siiralt hea meel, sest VEF on hästi komplekteeritud meeskond ja tundub sel hooajal võimu täis olevat,» rääkis Kullamäe. «Aga võidust olulisem on see, et saime sel turniiril kolm head mängu ja mängisime oma koha auga välja.»

TÜ/Rocki resultatiivseimad olid Justin Ingram ja Kristo Saage võrdselt 17 punktiga, Ingram andis ka viis korvisöötu. Kaksikduubliga sai hakkama Egidijus Dimša visates 12 punkti ja noppides 12 lauapalli. Vallo Allingu arvele jäi 11 silma.

VEFi parim oli Donatas Zavackas 19 punktiga, Dairis Bertans lisas 10 punkti.

TÜ/Rocki lõplik koht turniiril selgub pärast võõrustajate Wloclaweki Anwili ja Gdynia Asseco Procomi kohtumist. Kui Asseco Procom, keda tartlased reedel võitsid, peaks selle kohtumise võitma, siis tullakse Tartusse tagasi turniiri esikohaga.

Meeskonna kontrollmängud jätkuvad algava nädala lõpus Liepajas, kus toimuval turniiril ollakse samas alagrupis Klaipeda Neptunase ning Ventspilsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles