Rüütli hindab Armeeniat võrdseks vastaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli
Tarmo Rüütli Foto: Toomas Huik

Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli peab eelseisvate MM-valikmängude vastast Armeeniat eestlastele võrdseks vastaseks.

Neljast esimesest mängust ühe punkti kogunud Eesti ning seni kuival olev Armeenia lähevad vastamisi kaks korda järjest. 28. märtsil kohtutakse Jerevanis ning neli päeva hiljem Tallinnas, kirjutab soccernet.

Rüütli jagas Vikerraadiole antud intervjuus valiksarja vastased võitluspaaridesse ning endi suurimaks rivaaliks peab ta just armeenlasi: «Eeldatavasti üsna võrdsed meeskonnad. See on see koht, kus võime loota, et oleme edukad.»

«Nende jalgpallikultuur on teada - tehniline, kiire ja atraktiivne,» iseloomustas ta vastaseid. «Meie oma on võib-olla ratsionaalsem, rohkem taktikale tuginev. Eks vaatame, kumb oma häid külgi paremini esile suudab tuua.»

Teist ametiaastat alustanud peatreener rõhutas, et kindlasti pole Armeenia sellise klassiga vastane nagu Andorra, kelle vastu peaks igal juhul võitu ootama. Samas oleks punktideta jäämine suureks pettumuseks.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles