Asko Esna jääb siiski Selverisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asko Esna
Asko Esna Foto: www.volley.ee

Eelmisel nädalal püsis õhus võimalus, et Tallinna Selveri võrkpalliklubi libero Asko Esna siirdub hooaja lõpuks mängima Prantsusmaa esiliigasse Nizza Volley-Ball ridadesse.

Prantsuse tiim vajas hädasti asendajat vigastatud liberole, kuid prantslastele omase pikaldase asjaajamise tõttu otsustas Selver aga Esna klubivahetusest loobuda. «Asi kaldub sinnapoole, et ta ei lähe kuhugi,» sõnas Selveri peatreener Avo Keel eile õhtul ning lisas, et enam ei soostutud ootama ka algset esmaspäevast tähtaega.

«Tõime tähtaja tänaseks, kuna meil pole ju seda vaja, neil on. See pole enam aeg, kus klubi saab otsida ja kaaluda. Nüüd peaks otsustama kiirelt. Selline solgutamine ei meeldi mulle üldse,» kurjustas Keel.

Treener tunnistas, et kui Asko Esna venna Steni kaudu pakkumine tuli, lubati mees kohe välismaale, kuid välismaa klubi ei jõudnud otsusele enne Eesti meistrivõistluste poolfinaale, kus Esna Selveri ridades põhilibero ametit täitis.

«Jarmo Neuhaus oli meil valmis juba poolfinaalis mängima ja kõik oleks korras olnud,» selgitas Keel lisades, et nüüd poleks Neuhausil enam võimalust uue ülesandega harjuda, kuna finaalid algavad juba järgmisel nädalal.

Tänase seisuga polnud prantslased Selveriga endiselt ühendust võtnud ning Keel tunnistas, et klubi mõõt sai sellega täis – Esnat sel hooaja välismaale ei lubata. «Keegi pole helistanud. Klubi pole enam nõus venitama ja teda ära laskma. Asko on nüüd meie mees ikka,» teatas Keel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles