Napsitanud olümpiavõitja põhjustas hotelli evakuatsiooni

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseifoto Shaun White'ist.
Politseifoto Shaun White'ist. Foto: SCANPIX

Kahekordne lumelaua olümpiavõitja Shaun White peab oktoobri alguses kohtu ette astuma, 26-aastast ameeriklast süüdistatakse vandaalitsemises ja avalikus kohas raskes joobes olemises.

White peatus Nashville’is luksushotellis Lowes Vanderbilt ning tõenäoliselt pidas laupäeva õhtul pidu. Kohaliku aja järgi ööl vastu pühapäeva kell 2 kutsuti hotelli politsei, kuna joobes White oli tuletõrjealarmi käivitanud ning põhjustas sellega hotelli evakuatsiooni, väidetavalt oli ta ka ühe telefoni ära lõhkunud, kirjutab Reuters.

Seejärel istus White taksosse ja kavatses sündmuskohalt põgeneda, kuid üks hotelli külastajatest ei lasknud neil lahkuda, öeldes, et kohe saabub politsei.

«Kui White kuulis külastaja ja taksojuhi vestlust, oli ta väidetavalt seda külastajat löönud ning jooksu pistnud,» vahendas politsei kõneisik sündmuste käiku. «Mees hakkas talle järgi jooksma, ühtäkki pööras White ringi ja nad põrkasid kokku, White kukkus selili ja lõi pea vastu aeda ära.»

«Väljakutsele reageerinud politseinike sõnul oli White raskes joobes ja lõhnas tugevalt alkoholi järele,» lisas kõneisik.

Politsei teatel ei soovinud meesterahvas White’i vastu süüdistust esitada.

2006. aasta Torino olümpial ning 2010. aastal Vancouveris kuldmedali võitnud White toimetati esmalt haiglasse, kus raviti tema peavigastust. Maailma üheks parimaks lumelauduriks peetav White sai haiglast välja esmaspäeva hommikul, kuid seejärel ta arreteeriti, viidi politseijaoskonda ning esitati süüdistus.

White pääses siiski samal päeval vabadusse, kuid peab 10. oktoobril kohtusse ilmuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles