Tali: käskisin poistel vastase hellitamise lõpetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tali.
Urmas Tali. Foto: Toomas Huik.

Urmas Tali ja Meris Merisaare koduklubi Mutala Riento uksele koputanud suvepuhkus peab vähemalt kolmapäevani oma järge ootama.

 Soome võrkpalli meistrivõistluste kolmandas veerandfinaalkohtumises Pielavesi Sampo vastu mängude ja geimidega 0:2 kaotusseisus olnud Riento suutis võõrsil kõigile suureks üllatuseks kaalukausi enda kasuks kallutada, vahendab volley.ee.


Riento kaotas kaks esimest geimi 17:25 ja 22:25, kuid andis kolmes järgmises Sampole 18, 29 ning 11 punkti. Kusjuures neljandas geimis oli võõrustajatel seisul 24:22 kaks matšpalli ning Sampo sai seisudel 24:23 ja 25:24 rünnata.


«Pärast teist geimi toimunud pikal vaheajal käskisin poistel vastase hellitamise lõpetada. Viimane aeg oli end kokku võtta,» rääkis Tali. «Pidanuksime juba teise geimi võitma, kuid kohtuniku valed otsused ja kollane kaart võtsid meilt kolme-neljapunktilise edu. See, mis meil kahes esimeses mängus kahe kõrva vahel kinni oli, paiskus nüüd välja.»

Terve mängu kaasa teinud Merisaare arvele jäi kuus punkti. Neljast rünnakust eksis ta kahel korral ja kaks palli jäi mängu. Eestlasest temporündaja pani neli blokki ja servis kaks ässa. 15 pallingul kogunes ka neli viga. «Merisaar tegutses blokis väga efektiivselt ja vastaste temporündajad rippusid temaga kaasas,» lausus Tali.

Kolme võiduni peetava seeria neljas mäng peetakse ülehomme Riento kodusaalis. «Psühholoogiline eelis on kindlasti meil. Sampo oli kindel, et lõpetab seeria puhaste paberitega. Soojendusel oli näha nende üleolevat suhtumist,» märkis Tali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles