Kanepi: pidin hästi mängima, et võita

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi (WTA 16.) alistas täna Souli tenniseturniiril teises ringis Kasahstani esindava venelanna Galina Voskobojeva (WTA 68.) 6:2, 6:2 ja tunnistas, et jäi mänguga rahule.

«Täna oli igas mõttes parem mäng kui eile, närvis ma täna ei olnud. Tundsin, et matši edenedes hakkasin üha paremini mängima. Samas oli vastane ka tasemel, pidin ise hästi mängima, et võita,» rääkis Kanepi oma kodulehe vahendusel.

«Kõige paremad mängutingimused ei olnud. Tuul keerutas vahepeal päris palju. Paar punkti oli tuulevaikne, siis sain aru, kui mõnus oleks mängida ilma tuuleta. Tuule tõttu üritasin rohkem topsiga mängida, esimest servi rohkem vindiga sisse saada,» lisas Kanepi. Taifuuni tõttu lükkus edasi Kanepi avaringi kohtumine Sung-Hee Hani (WTA 264.) vastu.

«Vaatan praegu oma vastaste kohtumist, hispaanlasega olen mänginud, hollandlase mängust ei tea veel midagi. Homme on mul mänguvaba, veerandfinaal on ülehomme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles