Rain Veideman loodab paraneda hooaja alguseks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Margus Ansu

Põlvevalu tõttu rahvuskoondise mängudest kõrvale jäänud Tartu Rocki korvpallur Rain Veideman loodab terviseprobleemist vabaneda hiljemalt hooaja alguseks.
 

«Siiani läks paranemisega väga hästi, aga eile tegin koos võistkonnaga esimese saalitrenni kaasa ja ega ta kõige parem olnud,» ütles eelmisel neljapäeval Tartusse saabunud Veideman ning lisas, et kui enne trenni oli jalg väga hea, siis trenni lõpu poole hakkas valu jälle tunda andma.

Veidemani sõnul on põlvliigese ülemise kinnituskoha taha tekkinud põletikuline vedelik ning tavapärasel moel seda välja võtta ei saa. «Olen igasugu protseduure teinud, küll ultraheliravi ja külmaravi ning siiani läks väga hästi. Ise arvasingi eile, et on juba hea, aga ei olnud,» lausus Veideman ning ei osanud pakkuda, kui kaua täieliku paranemiseni veel minna võib.

«Seda ma ei oska küll öelda. Iseenesest saaks ka läbi valu mängida, aga mis see jalg siis pärast teeb. Kas ta läheb veel hullemaks või mitte? Võib-olla on tükk aega selline ja lõpuks kaob lihtsalt ära. Siis poleks hullu, sest mängu ajal seda valu nagunii ei tunne,» rääkis siiani peamiselt jõusaalis aega veetnud Veideman.

Esialgse plaani järgi pidi Veideman sõitma nädalavahetuseks ka Lätti kontrollturniirile, kuid lõplik otsus tehakse täna õhtul. «Eks ma pean ise ütlema, kas jalg kannatab mängida või mitte, aga kui ma kaasa ei lähe, siis lähen Tallinnasse arsti juurde,» sõnas Veideman.

«Ma arvan, et esimese hooaja mänguni saab veel oodata, aga siis tahaks küll täies vormis olla. Iseenesest joosta saab, aga hüppamisel annab tunda. Ja kui korda ei saa, eks siis tuleb läbi valu mängida. Kui hooaeg algab, tahan igal juhul platsil olla,» ütles Veideman.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles