Chelsea peatreener kritiseeris pärast viigimängu kohtunikke

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Di Matteo ei ole enam Chelsea peatreener.
Roberto Di Matteo ei ole enam Chelsea peatreener. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga avavoorus pidi tiitlikaitsja Londoni Chelsea leppima avavoorus viigiga, kui koduväljakul mängiti Torino Juventusega 2:2 viiki. Seejuures asus Chelsea selles kohtumises 2:0 juhtima.

Chelsea poolel mõlemad väravad löönud Oscar oli sunnitud 74. minutil väljakult lahkuma, kuna vastaste mängumees Leonardo Bonucci tegi tema vastu üsna jõhkra vea.

«See oli halb viga ja Oscar pidi seetõttu platsilt lahkuma. Kui UEFA (Euroopa Jalgpalli Liit) sellele pilgu heidaks, siis see oleks hea. Kohtunik jättis mitmel puhul vastaste jõulise tegevuse karistuseta. Eden Hazardi vastu tehtud vea eest oleks tulnud anda penalt,» pahandas Di Matteo.

Samas oli Di Matteol etteheiteid oma mängijatele, kuna meeskond ei suutnud hoida kättevõidetud edu. «Nende meeskonnas on palju kvaliteeti, kuid oleme pettunud, kuna oleksime pidanud suutma mängu varem ära otsustada,» lisas Di Matteo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles