Ajalugu teinud Ferguson süüdistas järjekordses eksimuses ennast

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nani ei suutnud Galatasaray vastu penaltit realiseerida.
Nani ei suutnud Galatasaray vastu penaltit realiseerida. Foto: SCANPIX

Manchester United alistas eile 1:0 Galatasaray ning ManU peatreenerist sir Alex Fergusonist sai esimene juhendaja, kes võitnud Meistrite liigas 100 kohtumist.

Samas oli Fergusonil pärast kohtumist ka endale mõningaid etteheiteid. ManU teenis küll 1:0 võidu, kuid seejuures jättis Nani kohtumise 53. minutil realiseerimata penalti, kirjutab The Guardian.

ManU pole suutnud nüüd kolmest viimasest penaltist saada kirja ühtegi väravat. Matšis Southamptoni vastu eksis mäletatavasti Robin van Persie ning Wigani vastu ei suutnud head võimalust väravaks vormistada Javi Hernandez. Nüüd sõnas Ferguson, et eile oleks pidanud Nani asemel penaltit lööma van Persie.

«Ma arvan, et Nani haaras lihtsalt kiiresti palli ja lõi. Siiski oleks pidanud lööjaks olema van Persie,» rääkis Ferguson. «Peame tulevikus sellised otsused enne kohtumist ära tegema. See on minu süü ja mina oleksin pidanud selle otsuse varem tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles