Inglismaa keskväljastaar naasis pärast pikka pausi treeningutele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Wilshere
Jack Wilshere Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise ja Arsenali noor keskpoolkaitsetalent Jack Wilshere on viimaks taas klubi treeningutega liitunud, vahendab ESPN Soccernet.

Tänaseks 20-aastane Wilshere vigastas hüppeliigest esmakordselt 2011. aasta juunis Inglismaa koondist esindades ning sama vigastus sundis ta väljakult lahkuma ka juulis Emirates Cupil, hooajaeelsel sõprusturniiril, kirjutab soccernet.ee.

Sellest ajast saati ei ole noor keskpoolkaitsja pidanud ühtegi mängu: kuhjunud probleemid, sealhulgas põlveoperatsioon hoidsid teda väljakutelt eemal terve 2011/12 hooaja. Viimased kaks nädalat palliga harjutanud ja intensiivse füüsilise trenni läbinud Wilshere naaseb väljakule eeldatavasti oktoobrikuus.

Lisaks Wilshere'ile naases taas treeningutele teinegi keskpoolkaitsja, veebruarist põlvevigastusega eemal olnud Emmanuel Frimpong.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles