Marko Rohtlaan võitis Venemaa Superbike´i sarja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Rohtlaan.
Marko Rohtlaan. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Marko Rohtlaan võitis Superbike´i klassis Venemaa ringrajasõidu meistrivõistlused.

Venemaa tšempioniks meie parim motomees ei saanud, sest Venemaa meistrisarja osas said punkte vaid Venemaa kodanikud ja Venemaa meistriks tuli selles klassis Vladimir Ivanov, kes oli sarja kokkuvõttes Rohtlaane järel teine, vahendab motoringrada.ee.

Viimane, viies etapp sõideti uuel Moskva ringrajal, kus võitjaks krooniti britt Kev Coghlan, kes edestas Rohtlaant mõlemas sõidus. Hooaja kokkuvõttes oli sarja parim aga Rohtlaan.

«Selle hooajaga oli nii, et võtsime seda etapi kaupa. Tulemused olid head ja nii tegimegi kaasa terve hooaja. Konkurentsi osas oli minu tõsisemaks vastaseks läbi hooaja Vladimir Ivanov, kellega vahetasime hooaja vältel korduvalt kohti. Tegu on sõitjaga, kes ka Euroopas on korralikku kiirust näidanud. Motoringraja vastu on Venemaal kasvav huvi, osalejate arv on korralik ja konkurents tihe,» kommenteeris Rohtlaan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles