Kanepi: raske ja tasavägine mäng oli

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi Souli turniiril.
Kaia Kanepi Souli turniiril. Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 16.) alistas Lõuna-Koreas Soulis peetaval 500 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril 6:4, 6:4 hollandlanna Kiki Bertensi (WTA 63.) ja jõudis poolfinaali.

«Raske ja tasavägine mäng oli täna. Tingimused olid võrreldes eelmiste mängudega natuke teised. Alguses oli valgus harjumatu ning ilm oli ka päris külm. Iseenesest mu mäng oli üles-alla. Seda näitasid ka seisud,» kommenteeris Kanepi matši oma kodulehe kaiakanepi.com vahendusel

«Üldiselt vastane mängis hästi ja agressiivselt. Kokkuvõttes aitas, et suutsin rasketes olukordades rahulikumaks jääda, vastane oli vahepeal päris närvis. Kuigi üldiselt ei olnud kõige parem mäng, jään võiduga igati rahule. Ma tegelikult nautisin seda mängu ja just erinevaid seise, et kas ma saan hakkama ja tulen seisust välja. Teises setis, kui taga olin, siis mõtlesin, et mängin üks punkt korraga ja kuni sett ei ole läbi, on mul võimalus seda võita,» lisas Kanepi. 

Kanepi poolfinaal ameeriklanna Varvara Lepchenkoga (WTA 21.) peetakse homme hommikul päeva teise kohtumisena. Mängud algavad kell 6.00 Eesti aja järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles