Jan Treier oli suvebiatloni MMil seitsmes

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Treier
Jan Treier Foto: Peeter Langovits

Venemaal Ufaas peetavatel suvebiatloni maailmameistrivõistlustel sai Jan Treier meesjuunioride 10 km sprindis 7. koha.

Treier tegi mõlemas lasketiirus ühe möödalasu ja kaotas maailmameistriks kroonitud venelasele Aleksandr Petšenkinile 1.48,6. Petšenkin eksis täna kolmel lasul.

Jaan koolmeister pidi käima viiel trahviringil ja sai 24 lõpetanu seas 18. koha, kaotades võitjale 4.30,8.

Hõbemedali võitis ühel lasul eksinud tšehh Michal Zak, kaotades võitjale 11,2 sekundit ning kolmas oli mõlemad lasketiirud puhaste paberitega läbinud venelane Ivan Pitšužkin, kaotades oma kaasmaalasele 37,2 sekundit.

Meeste 10 km sprindis jäid eestlased võistlejaterivi tagumisse poolde – Siim Ala sai 18 lõpetaja seas 15. ja Martin Pajos 17. koha. Ala pidi käima ühel trahviringil ja kaotas võitjale 4.51,7, Pajos tegi kaks möödalasku ja kaotas 6.45,8.

Venemaa võttis nelikvõidu – kuldmedali teenis kõik märgid tabanud Maksim Tšudov, edestades 22,9 sekundiga ühel trahviringil käinud Aleksei Volkovit ja 31,4 sekundiga samuti ühel lasul eksinud Anton Šipulinit. Esimesena jäi medalita Andrei Makovejev, kes tegi kaks möödalasku ja kaotas Tšudovile 45,6 sekundit.

Jälitussõidud on kavas homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles