Itaalias kukkunud Mandri sõite vahele jätma ei pea

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Toomas Huik
Itaalias Milano-San Remo klassikul kukkumise tõttu katkestanud jalgrattur Rene Mandri (Ag2r) järgmisi võistlusi vahele jätma ei pea.

«Ühel mehel minu ees lendas kellegi joogipudel esirattasse ja ta kukkus automaatselt,» kirjeldas Mandri portaalile rattaprofid.com. «Mina ja O´Grady (Austraalia sprinter Stuart O´Grady) ei jõudnud enam pidurdada ja sõitsime talle otsa. Konte ma ei murdnud, aga vasak külg on siiamaani kange ja korpas.»

Mandri üritas küll sõitu jätkata, kuid paar kilomeetrit hiljem tekkisid kukkumisest krambid vasakusse reide ja ta pidas õigemaks katkestada. Mandrile oli see juba teine kukkumine sel aastal. Ka Tirreno-Adriatico velotuuri teisel etapil kukkus üks konkurent täpselt tema ees ja tõmbas ka eestlase pikali, vahendab rattaprofid.com.

«Ega ka need haavad pole veel täielikult paranenud,» teatas Mandri, kes mäletatavasti kukkus rängalt ka mullusel Giro d'Italial ja oli sunnitud mitu kuud võistlusi kõrvalt pealt vaatama. «Paistab, et mul on mingi halb karma, ebaõnne jagub küllaga hetkel.»

Positiivne on see, et Mandri sõite vahele jätma ei pea. Järgmise stardi teeb mees 4. aprillil, kui sõidetakse GP Indurain ning pärast seda on kavas kõrgetasemeline Baskimaa velotuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles