Video: palli eest võitlevad jalgpallurid niitsid kohtuniku jalust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palli järele jooksnud Fulhamis palliv Steve Sidwell ja Wiganis mängiv Ben Watson niitsid jalust täpselt tee peal ees seisnud peakohtuniku Lee Proberti.
Palli järele jooksnud Fulhamis palliv Steve Sidwell ja Wiganis mängiv Ben Watson niitsid jalust täpselt tee peal ees seisnud peakohtuniku Lee Proberti. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas juhtus täna Wigani ja Fulhami vahelises matšis väike intsident, kui palli järele jooksnud Fulhamis palliv Steve Sidwell ja Wiganis mängiv Ben Watson niitsid jalust täpselt tee peal ees seisnud peakohtuniku Lee Proberti.

Probert sai kokkupõrkes pisut vigastada ja vajas natuke arstiabi, kuid see ei tähendanud, et ta oleks oma huumorimeele kaotanud – samal ajal kui arstid tema eest hoolt kandsid, näitas selili lamav Probert Wigani kaptenile Gary Caldwellile naljatledes punast kaarti.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles