Klitško – Haye matš toimub? Klitško: ma ei kavatse karjääri lõpetada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Klitško
Vitali Klitško Foto: SCANPIX

Vitali Klitško ja David Haye võimalikust poksimatšist on pikalt räägitud, kuid viimasel ajal on rohkem kõneainet pakkunud Klitško võimalik karjääri lõpetamine. Nüüd teatas ukrainlane, et tema ei plaani veel poksikindaid siiski varna riputada.

«Karjääri lõpetamine ei ole praegu päevakorras. Vabandan, kui ma seda pressikonverentsil piisavalt ei rõhutanud,» teatas Klitško oma Facebooki lehel.

Karjääri jooksul 45 võitu saanud ja kaks kaotust vastu võtma pidanud 41-aastane Klitško kandideerib oktoobris Kiievi linnapeaks ning seetõttu räägiti ka tema võimalikust karjääri lõpust.

Loomulikult on Haye kasutanud seda võimalust ja otsustanud Klitškod mustata, kuna tema sõnade kohaselt ukrainlane lihtsalt kardab teda ja seetõttu plaanibki linnapeaks kandideerida. «Vitali ei peaks kasutama valimisi vabandusena, et pääseda suurest ja parimast poksimatšist,» teatas Haye.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles