Karl Külaots kogus Soome meistrivõistluste avamängus 20 punkti

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Eelmise nädala teises pooles peeti Soome võrkpalli meeste meistriliiga esimesed mängud. Soomes mängivad ka mõned eestlased, neist resultatiivseimana startis Korso Veto diagonaalründaja, Soome juunioride koondise liige Karl Külaots.

2:3 kaotusmängus Oulu Ettaga tõi Külaots 51-protsendise rünnakuresultatiivsuse juures 20 punkti. Vetosse kuulub ka pärnakas Meris Merisaar, kes lisas temporündajana 12 punkti (60%), vahendab volley.ee.

Eerik Jago on tänavusest hooajast Loimaa Hurrikaani nurgaründaja. Viiegeimilises võidukas kohtumises Pielavesi Sampoga tõi ta 11 punkti (29%).

Joensuu Liiga-Riento diagonaal Sander Steinberg jalavigastuse tõttu oma meeskonda aidata ei saanud, Tampere Isku võitis 3:0. Tampere klubi põhikuuikus tegi terve mängu kaasa temporündaja Sten Kruuda, tuues väga kõrge protsendi (83) juures kaheksa punkti.

Naiste meistriliiga alustab Soomes 29. septembril. Orivesi Ponnistus, kus nurgaründajaks Viljandist pärit Anu Ennok, peab oma esimese mängu 6. oktoobril Rovaniemi WoVo vastu. Rovaniemi naiskonda juhendab eelmisel kümnendil Eesti koondist ja Pärnu VK meeskonda treeninud Pasi Rautio.

Soome-Eesti ühisliigas teist hooaega mängiv Viljandi Metall kohtub avavoorus 6. oktoobril võõrsil Pieksamäki naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles