Valus hoop: ManU kapten jääb kaheks kuuks väljakult eemale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Vidic vigastas taas põlve, mida eelmise aasta lõpus juba opereeriti.
Nemanja Vidic vigastas taas põlve, mida eelmise aasta lõpus juba opereeriti. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi keskkaitsja ja kapten Nemanja Vidic käis põlveoperatsioonil ning jääb vähemalt kaheks kuuks mänguväljakutelt kõrvale.

Serblane kurtis enne pühapäevast liigamängu Liverpooliga treeningul põlves küll ebamugavustunnet, ent esmapilgul ei paistnud tegu olevat tõsise probleemiga. Põhjalik läbivaatus näitas siiski, et Vidic on sunnitud minema meniskioperatsioonile. Serblane vigastas sama parema jala põlvesidemeid rängalt mullu detsembris Meistrite liiga mängus Baseliga ja pidi hooaja teise poole veetma taastusravil.

Vidici vigastus paneb Unitedi peatreeneri Sir Alex Fergusoni raskesse olukorda, sest hetkel on tal kasutada vaid kaks tervet keskkaitsjat - Rio Ferdinand ja Jonny Evans. Phil Jonesi vaevab samuti põlvevigastus, Chris Smalling taastub aga metatarsaalluu murrust.

Ferguson on olnud sel hooajal juba sunnitud kasutama keskkaitsja positsioonil poolkaitsjat Michael Carrickut. Teise võimalusena võib šotlane vaadata ka duubelkoosseisu poole, kus on keskkaitsjatena kirjas 20-aastane Scott Wootton, 19-aastane Michael Keane ja 18-aastane Tyler Blackett. Samas on neist kolmest vaid Keane'il seni põhirivistuse eest üks mäng kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles