Tamm: kindlasti ei ole klassivahe nii suur

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Tamm (palliga).
Reimo Tamm (palliga). Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskond pidas täna eurosarjas ajaloolise kohtumise, kui koduväljakul jäädi 76:106 alla Türgi klubile Bursa Tofas. Kui avapoolaja võitsid külalised üheksa punktiga, siis teisel poolajal panid külalised oma paremuse kindlalt maksma.

«Kindlasti ei ole klassivahe nii suur, kui oli tablool lõpptulemus. Vahe oleks pidanud jääma sinna kümne punkti kanti. Vajusime ise lõpuks ära. Järgmine nädal saame sama vastase vastu uuesti proovida,» sõnas Tarva mängujuht Reimo Tamm.

Kui rünnakul suutis Tarvas näidata küllaltki head resultatiivsust, siis kaitses jäädi osavate vastaste takistamisel hätta.

«Kaitses oli meie poolt palju eksimusi ja nad kasutasid need kõik ära. Peame oma kaitsemängu üle vaatama. Kindlasti võisid eksimused tulla ka sellest, et tegemist on alles hooaja algusega,» lisas Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles