Briti lehed: Abramovitš on valmis talvel Falcao eest välja käima 45 miljonit naela

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao.
Radamel Falcao. Foto: SCANPIX

Briti ajalehtede väitel on Londoni Chelsea omanik Roman Abramovitš valmis jaanuarikuises üleminekuaknas välja käima 45 miljonit naela, et tuua klubisse Madridi Atletico ründetäht Radamel Falcao.

Chelsea sai Kolumbia ründaja klassi omal nahal tunda tänavuses Euroopa superkarika finaalis, kus Falcao lõi Atletico 4:1 võidumängus kolm väravat. Kokku on 26-aastane ründaja saanud Atletico eest sel hooajal viie mänguga kirja juba kaheksa tabamust.

Hetkel kuuluvad Chelsea ründajate nimekirja Fernando Torres, Victor Moses, Daniel Sturridge ja nooruke Lucas Piazon. 50 miljonit naela maksma läinud ning pärast Didier Drogba suvist lahkumist esiründajaks kerkinud Torres on löönud tänavu kaheksa mänguga kolm väravat, augusti lõpus ostetud Moses ühe. Vähe mänguaega saanud Sturridge ja Piazon pole seni veel jalga valgeks saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles