Tiimi vahetada kavatsenud Cancellara jätkab RadioShack-Nissanis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabian Cancellara
Fabian Cancellara Foto: SCANPIX

Maailma üks paremaid temposõitjaid Fabian Cancellara sõidab ka uuel hooajal RadioShack-Nissanis hoolimata sellest, et ta kaalus tõsiselt mõnda teise jalgrattameeskonda siirdumist.

Cancellaral tekkisid RadioShack-Nissanist lahkumise mõtted suvel, kui tiimikaaslane Fränk Schleck andis positiivse dopinguproovi ja USA Antidopinguagentuur uuris aktiivselt klubi mänedžeri Johan Bruyneeli seotust keelatud ainetega, vahendab Spordipartner.

Pekingi olümpial temposõidu võitnud ja kokku neljal korral maailmameistriks kroonitud 31-aastase Šveitsi sportlase advokaadid ei leidnud väidetavalt head moodust lepingut katkestada. Selleks tulnuks tasuda leppetrahv aastapalga ulatuses, mis on ajakirjanduse andmetel 1,65 miljonit eurot.

Peamiselt Flandria tuuril murtud rangluu tõttu sel hooajal kesiseid tulemusi näidanud Cancellara kukkus ka Londoni olümpia grupisõidus ning sai eraldistardis kõigest 7. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles