Guinea koondise ründaja lisati lõpuks Tammeka hingekirja

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka kreeklasest peatreener Joti Stama­to­poulos.
Tammeka kreeklasest peatreener Joti Stama­to­poulos. Foto: Sille Annuk

Tartu Tammeka jalgpalliklubi kodulehe teatel on suvel klubiga lepingu sõlminud, kuid paberimajanduse tõttu Eestist lahkuma pidanud Guinea koondise ründaja Elhadj Ousmane Barry, mängijanimega Pato, lõpuks lisatud alaliidu kodulehel olevasse meeskonna nimekirja.

Tammeka pressiesindaja Erki Tarro kinnitas Soccernet.ee-le, et Pato viibib tõepoolest Eestis ja Tammeka juures. Tarro sõnutsi võib täna 21. sünnipäeva tähistav guinealane tehniliselt laupäeval Viljandi vastu murule joosta, kuid lõpliku otsuse langetab peatreener Joti Stamatopoulus kahe mängueelse treeningu põhjal.

Kolm korda Guinea A-koondist esindanud ründaja viibis juulikuus mitu nädalat Tartus ja osales Tammeka treeningutel, kus jättis Stamatopoulusele hea mulje. «Ta on füüsiliselt väga heas vormis ja annab meile ründes võimalusi juurde,» sõnas kreeklane toona klubi kodulehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles