Ross Brawn: Mercedes võib korrata Ferrari valitsemisaega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ross Brawn.
Ross Brawn. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 tiimi pealik Ross Brawn usub, et pärast Lewis Hamilton palkamist on meeskonnal kõik võimalused tõusta sarjas samasuguseks valitsejaks, nagu seda oli eelmisel kümnendil Ferrari.

Seetõttu rõhutab Brawn, et Hamiltoni ülesandeks on igas mõttes meeskonna liidriks olemine. On selge, et ainult auto juhtimisest ei piisa. Tahame, et tal oleks meeskonnas selline liider, kes toetab insenere ja motiveerib kõiki, vahendab mtv3.fi Brawni sõnu.

Samuti usub Brawn, et tiimi just eduvõimalused sundisid Hamiltoni lõpuks McLarenilt hõbenoolele kolima. Võime kerkida sama edukaks nagu Ferrari 2000ndatel aastatel, sõnas tol ajal Ferraris taktikuna säranud Brawn. Michael Schumacher võitis aastatel 2000-2004 viis järjestikust meistritiitlit. 2007. aastal tõi punatiimile aga tiitli Kimi Räikkönen. Lisaks noppis Ferrari aastatel 1999-2004 ja 2007-08 kaheksa meeskondlikku tiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles