Ferguson: Vidici uut põlvevigastust võis ette aimata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (esiplaanil) ja meeskonna kapten Nemanja Vidic.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (esiplaanil) ja meeskonna kapten Nemanja Vidic. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson tunnistas, et meeskonna põhikeskkaitsja ja kapteni Nemanja Vidici uus põlvevigastus ei tulnud talle üllatusena.

«Ma ei usu, et ta jõudis üldse sajaprotsendiliselt terveneda,» nentis Ferguson tänase liigamängu eelsel pressikonverentsil. «Panin treeningul paar korda tähele, et ta lonkab õige pisut. Siis aga andis põlv endast juba valusalt märku.»

Fergusoni hinnangul on uue vigastuse taga Vidici sisemine kangus ja tahe kiirelt meeskonda naasta. «Nemanja tahtis jätkata ja kõvad mehed kipuvadki sellistes oukordades nii käituma. Eelmise operatsiooniga tehti tema põlvesidemed korda, aga neid vigastades on alati oht, et ka menisk või kõhred saavad kannatada. Paraku seekord just nii läkski,» ütles Ferguson.

Mullu detsembris rängalt põlve vigastanud Vidic naasis väljakutele tänavuseks hooajaks, ent oli nüüd sunnitud meniskilõikusel käima, mis jätab ta veel kaheks kuuks platsilt eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles