Võidukas Sõber: meie jaoks oli see kõva turniir

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

BBLi karikaturniiri finaalis Liepaja Lauvase alistanud Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber oli pärast võitu rahul, et tal õnnestus ühtaegu nii paljudele meestele mänguaega anda kui ka hea tulemus teha.

«Tahtsin alguses teisi mehi ka proovida, mitte ainult kuue-seitsme mängijaga võidu peale minna. Seepärast panin Mihkel Schleicheri algviisikusse – kolme minutiga ei saa ju midagi halba juhtuda ja kokkuvõttes jäi ta omadega plussi. Teisel poolajal mängisime aga juba kindlalt selle mõttega, et võtame karika ära. Väga hea mängu tegi Juris Umbraško,» lausus Sõber.

«BBL Cup on tänavu küll veidike alahinnatud, aga meie jaoks oli see kõva turniir. Nüüd tuleb edasi minna, iseasi, kui tühjaks see turniir meid tõmbas,» lisas ta. «Esmaspäeva hommikul sõidame eurosarja mängule Türki, teisipäeval on mäng ja kolmapäeval tagasi, reedel tuleb meile aga külla Siim-Sander Vene meeskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles