Evelin Talts sai Rootsis neljanda koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Talts Londoni olümpiamängudel.
Evelin Talts Londoni olümpiamängudel. Foto: Liis Treimann

Evelin Talts osales Rootsis Lidingöloppeti 30 kilomeetri pikkusel jooksul, kus sai naiste arvestuses neljanda koha ajaga 2:04.07. Kolmandast kohast jäi teda lahutama 24 sekundit, vahendab jooksuportaal.ee.

«Jooksin rahulikult. Ei julgenud võõral rajal väga suure hooga minna. Samuti ei teadnud ma mitmendal kohal jooksen. Jooksin kolmanda koha naisega enamuse maad koos, lõpus lasin väikese vahe sisse. Kui oleks teadnud, et kolmanda koha konkurentsis jooksen, siis ehk oleks tal kõvemini sabast kinni hoidnud. Lõpus jäi varu veel parasjagu. Mul on põhjust järgmisel aastal kindlasti uuesti proovida ja siis juba julgemalt peale minna,» rääkis Talts Jooksuportaalile.

Naistest võitis jooksu soomlanna Sandra Eriksson ajaga 1:59.54. Talle järgnesid rootslannad Johanna Bäcklund 2:01.11-ga ja Annelie Johansson 2:03.43-ga. Meestest läbis distantsi kõige kiiremini keenlane Lewis Korir 1:35.26-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles