Skandaal: Prantsusmaa meistermeeskonna mängijad arreteeriti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma üks parimaid käsipallureid Nikola Karabatic eskorditi täna politseiautosse ja viidi ülekuulamisele.
Maailma üks parimaid käsipallureid Nikola Karabatic eskorditi täna politseiautosse ja viidi ülekuulamisele. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa käsipalliliigas lahvatas sellel nädalal kihlveoskandaal, kui teisipäeval teatati, et 12 meistermeeskonna Montpellier’ mängijat on uurimise all. Täna teatas politsei, et osa mängijaid on ka vahi alla võetud.

Vahistatute hulgas on ka kahekordne olümpiavõitja Nikola Karabatic. AFP teatel eskorditi Karabatic ja veel neli tema meeskonnakaaslast politseiautosse ja sõidutati ülekuulamisele. Vahistatue hulgas on ka meeskonna füsioterapeut Yann Montiegne.

Viimasel neljal aastal meistriks kroonitud Montpellier kaotas 12. mail üllatuslikult Cesson Sevigne'i klubile ning just selle mängu tõttu ongi mehed uurimise all.

Prantsusmaa televisooni andmetel tegid mängijate abikaasad ja tüdruksõbrad just sellele mängule tavapäratult kõrgeid panuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles