Maailma parim käsipallur tunnistas enda matšidele panustamist

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikola Karabatic
Nikola Karabatic Foto: SCANPIX

Eile politseisse ülekuulamisele viidud Prantsusmaa valitseva käsipallimeistri Montpellier’ mängijad, nende seas maailma parimaks käsipalluriks peetav Nikola Karabatic, tunnistasid, et on enda matšidele panustanud, kuid eitavad kokkuleppemängu.

Viimasel neljal aastal meistriks kroonitud Montpellier kaotas 12. mail üllatuslikult Cesson Sevigne'i klubile ning kuna mängu esimese poolaja järel hakati tegema suuri panuseid Montpellier’ kaotuse peale, kahtlustab politsei kokkuleppemängu.

Eile vahistati mitmed Montpellier’ mängijad, nende seas ka kahel viimasel olümpial Prantsusmaa käsipallikoondise kuldmedalile tüürinud Karabatic ja tema noorem vend Luka.

«Mängijad tunnistavad, et nad panustasid enda matšidele,» sõnas Karabatici advokaat Eric Dupont-Moretti Prantsusmaa raadiojaamale RTL. «Aga kokkuleppemängu tuleb tõestada, kui prokurör niimoodi väidab, peab ta seda tõestama. Mulle on need mehed vandunud, et nad pole meelega kaotanud. Siin loos pole midagi kriminaalset.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles