ManU äss abistas autolt löögi saanud last

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Young
Ashley Young Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi poolkaitsja Ashley Young näitas, et tippjalgpallur ei ole tingimata südametu, abistades ManU koduväljaku Old Traffordi lähistel autolt löögi saanud kaheksa-aastast noormeest.

27-aastane Young oli parasjagu teel ManU laupäevasele liigamängule Tottenhamiga, kui nägi, kuidas üks auto sõitis otsa sõiduteed ületanud kaheksa-aastasele poisile. Hoolimata sellest, et mängu algusaeg oli üsna lähedal, otsustas parajasti vigastust raviv Young enda auto peatada ning rahustas noormeest ja tema murelikku isa ning kutsus kiirabi ja jäi koos nendega ootama, vahendab The Sun.

«Olime teel mängule, kui kuulsime õõvastavat mütsu,» rääkis õnnetust pealt näinud 23-aastane Michael Robinson. «Pöörasime ringi ja nägime noort poissi asfaldil lamamas, ta nuttis ja röökis valust. Lähemale jõudes nägime, et Ashley Young oli peatunud ja neile appi tõtanud. Poisil oli pea verine ja ta nuttis oma isa käte vahel. Ashley rääkis telefoniga ja tundus olevat väga murelik. Ashleyt ei huvitanud, et mäng pidi varsti algama, ta jäi selle poisi ja tema isa juurde.»

Politsei teatel tuvastati noormehel haiglas koljuluumõra ning ta viibib haiglaravil.

Young jõudis lõpuks ka mängule, mille ManU kaotas 2:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles