Ametlik: Tartu võrkpallimeeskond sai nimesponsori

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel võitis veel Pere Leiva nime kandnud Tartu võrkpalliklubi Eesti-Läti ühisliiga ja tuli ka Eesti meistriks. Nüüd jõudsid lõpule ka pikka aega kestnud sponsoriotsingud.
Kevadel võitis veel Pere Leiva nime kandnud Tartu võrkpalliklubi Eesti-Läti ühisliiga ja tuli ka Eesti meistriks. Nüüd jõudsid lõpule ka pikka aega kestnud sponsoriotsingud. Foto: Margus Ansu

2012. aastal nii võrkpalli Balti liiga kui Eesti meistri tiitli võitnud Tartu linna esindusmeeskond kannab algaval hooajal nime BIGBANK Tartu.

Uue nimesponsoriga sõlmiti kolme aasta pikkune leping. Sponsorlepingu summa ei kuulu poolte kokkuleppel avalikustamisele.

«Tegu on mitmeid tiitleid võitnud tugeva ja eduka võistkonnaga, mille toetamine teeb au igale sponsorile. Teisalt alustas BIGBANK 20 aastat tagasi tegevust just Tartus, kus paikneb tänaseni ka meie ametlik peakontor,» lausus panga juhatuse liige Kaido Saar.

«Suuremahuline sponsorleping on meie jaoks märk usaldusest ja annab hea aluse meeskonna edasiseks stabiilseks arenguks. Kindlasti avanevad võrkpalliklubi mängijatele nüüd paremad võimalused mänguliselt uuele tasemele jõudmisel,» sõnas meistermeeskonna mänedžer Alari Joesaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles