Raju 10 peamatš: Alik Tseiko vs Eric Cebarec

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alik Tseiko
Alik Tseiko Foto: MMA Raju

13. oktoobril toimub Tartus A. Le Coqi spordimajas Eesti suurima võistlusspordiliiga juubeliüritus MMA Raju 10. Õhtu võitluskaart on koos, peamatšis lähevad vastamisi American Top Team’is treeniv Eesti võitleja Alik Tseiko (6 võitu, 2 kaotust) ning kogenum prantsuse võitleja Eric Cebarec (10 võitu, 6 kaotust).

Matš toimub kaaluklassis kuni 83,9 kg A-klassi reeglite järgi (3 x 5 minutit üheminutilise pausiga raundide vahel, muuhulgas on lubatud küünarnukilöögid igas distantsis).

«Alikule on päris raske sobivat vastast leida – mees on liikunud kaalukategooria võrra alla ning on seal veelgi võimsam. American Top Team’is veedetud kolm kuud on oluliselt parandanud ka Aliku poksitehnikat ja liikuvust,» kommenteerib Eesti esivõitlejat Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. «Eric Cebarec kuulub väidetavalt omas kaalus Prantsuse esiviisikusse ning on kogenud maasvõitleja, alistades vastaseid nii lukkude kui löökidega,» lisab Tõnissaar.

Raju X võitluskaart matšide toimumise järjekorras:

1. B -65,8 Jüri Jõgiste (Eesti) vs Marco Marras (Itaalia)
2. B -65,8 Helin Paara (Eesti) vs Inga Kaledaite (Leedu)
3. B -65,8 Henri Hiiemäe (Eesti) vs Ramunas Paliunis (Leedu)
4. B -61,2 Lauri Ülenurm (Eesti) vs Marcin Lasota (Poola)
5. B -70,3 Jass Murutalu (Eesti) vs Davide Caruso (Itaalia)
6. B -65,8 Lauri Mägi (Eesti) vs Janusz Staszewski (Poola)
7. A -77,1 Dmitri Ivanov (Eesti) vs Jason Ponet (Prantsusmaa)
8. A -83,9 Alik Tseiko (Eesti) vs Eric Cebarec (Prantsusmaa)

Esmakordselt on võimalus Raju jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa - nimelt tehakse kogu üritusest sport.postimees.ee vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles