Van Nistelrooy: Ronaldo ei ole ülbe inimene

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Endine Hollandi tippjalgpallur Ruud van Nistelrooy astus välja endise tiimikaaslase Cristiano Ronaldo kaitseks ja ütles, et tegu ei ole ülbe inimesega.

Van Nistelrooy ja Ronaldo mängisid aastatel 2003-2006 koos Manchester Unitedis ning olid meeskonnakaaslased ka 2009/2010 hooajal Madridi Realis. «Ta ei ole ülbe inimene. Ronaldo oli alati avatud nõuannetele ning ei näidanud välja vähimatki arrogantsust,» rääkis hollandlane Algemeen Dagbladile. Van Nistelrooy sõnul oli Portugali ründetäht alati heas tujus ja tegi ka nalja.

«Me suhtlesime omavahel nagu ründaja teise ründajaga. Tihti polnud tema individuaalsed läbimurded vajalikud ja tal oli palju arenguruumi,» selgitas putsad varna riputanud Hollandi äss. «Ronaldo tegi alati kõvasti tööd, et saada paremaks jalgpalluriks ning see on tänaseks päevaks ära tasunud. Ta on selle mängu järele hull ning ta on alati tahtnud saada perfektseks jalgpalluriks.»

Van Nistelrooy sõnul on Ronaldo alati jäänud pärast trenni veel harjutama. «Vaadake kuhu see viinud on – ta on suur, tugev, vastupidav ja lööb väga palju väravaid. Ta on väga pühendunud professionaal,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles