Vanemate jälgedes: legendi poeg siirdub isa eeskujul Manchester Unitedisse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi kodustaadion Old Trafford.
Manchester Unitedi kodustaadion Old Trafford. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubiga võib jaanuaris liituda hetkel Blackpoolis palliv Tom Ince, kelle isa Paul mängis Unitedis kuus hooaega ning aitas klubi kahel korral Inglismaa meistritiitlini.

The Sun kirjutab, et Paul Ince on isiklikult Unitedi peatreener Sir Alex Fergusoniga üleminekust rääkinud ning võimalik üleminekusumma võib olla neli miljonit naelsterlingit.

Tom Ince on selle hooaja alguses olnud suurepärases vormis ning on kaheksas Inglismaa esiliiga kohtumises löönud kokku kuus väravat. Karjääri alustas ääreründaja Liverpoolis, kuid alates eelmisest hooajast kuulub mees Blackpooli ridadesse. Alates sellest aastast kuulub Ince ka Inglismaa U21 koondisesse.

Paul Ince pallis Unitedis aastatel 1989-1995 ning 281 peetud mänguga 29 väravat. Seejärel liitus mees 7.5 miljoni naela eest Milano Interiga. Sellel ajal oli tegu ühe kõige kallima üleminekuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles