Prantsusmaal pallivad Bratuhhinad: üritame võidukad olla kuni lõpuni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja ja Polina Bratuhhina.
Natalja ja Polina Bratuhhina. Foto: klubesa.com

Võrkpalluritest õed Natalja ja Polina Bratuhhina mängivad sel hooajal koos Prantsusmaa esiliigaklubis Terville Florange Olympique. Profisportlase blogis kirjutab Natalja Bratuhhina, et eesmärk on tõusta järgmiseks hooajaks kõrgemasse seltskonda.

«Meie liiga mängud hakkasid pihta 22. septembril. Esimese mängu võitsime suhteliselt kergelt 3-0 IFVB (see on kohalik spordikool, nagu meil Audentes) vastu. Teise mängu mängisime Amiens’i võistkonna vastu, mille võitsime 3-1. Oli pingiline mäng, kuid tänu headele servidele saime mängu enda kasuks pöörata,» kirjutab ta.

«Praeguseks olen Prantsusmaal olnud juba viis nädalat ja mängin koos oma kaksikõe Polinaga. Võistkond on meil väga korralik. 10 neidu - 4 prantslast, 2 rumeenlast, 1 brasiillane, 1 ameeriklane ja mina koos õega. Treeneriks on rumeenlane Pompiliu Dascalu,» selgitas Bratuhhina. «Järgmine mäng on siis 6. oktoobril. Teeme hoolega trenni ja üritame võidukad olla kuni lõpuni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles