Neljakordne olümpiavõitja aitab Londoni Arsenali mängijaid treenida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Johnson (vasakult teine) eilsel Arsenali treeningul.
Michael Johnson (vasakult teine) eilsel Arsenali treeningul. Foto: SCANPIX

Neljakordse sprindidistantside olümpiavõitja Michael Johnsoni spordikool teeb koostööd Londoni Arsenali jalgpallimeeskonnaga.

Johnson viibis Arsenali eilsel treeningul ning tema koostöö meeskonnaga algas sellel suvel, kui jalgpalliklubi peatreener Arsene Wenger mõned oma mängijad Johnsoni Texases asuvasse spordikooli treeningutele saatis.

«Johnson ei ole otseselt meie klubiga seotud, kuid me teeme koostööd tema kooliga,» rääkis Wenger Telegraphile. «Kui mõnel meie mängijal on vaja spetsiifilist füüsilist trenni, siis saadame nad suvel sinna ettevalmistusele. See on fantasitline kool, kuid pole otseselt meie klubiga seotud.»

Sellel suvel tegi Johnsoni koolis arenguhüppe noor hispaanlane Ignasi Miquel, kes koos teiste noormängijatega üldfüüsilist trenni tegi. «Miquel on nüüd tugevam, kuid seda on raske mõõta, sest 18- ja 19-aastased noored muutuvad niikuinii meesteks ja nende lihased kasvavad,» selgitas Wenger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles