Karabatic: mu kallim panustab mängudele, sest ta tunneb Prantsusmaa liigat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikola Karabatic Londoni olümpiakullaga.
Nikola Karabatic Londoni olümpiakullaga. Foto: SCANPIX

Prantsusmaal hoiab kirgi üleval kihlveoskandaal, millega on seotud ka kahekordne olümpiavõitja Nikola Karabatic ja mitmed teised meisterklubi Montpellier’ mängijad.

Prantsusmaa aasta parimaks sportlaseks valitud Karabatici advokaat luges ajakirjanikele ette mehe ametliku selgituse. «Kas ma olen oma mängudele panustanud? Ei ole. Kas mu tüdruksõber on minu mängudele panustanud? Jah. Kas ma olin sellest teadlik? Jah. Miks ta nendele mängudele panustas? Sest ta on Montpellier’ mänge jälginud juba kaks aastat ja ta tunneb Prantsusmaa liigat,» seisis ametlikus avaduses.

Viimasel neljal aastal meistriks kroonitud Montpellier kaotas 12. mail üllatuslikult Cesson Sevigne'i klubile ning just selle mängu tõttu ongi mitmed mehed uurimise all. Teiste seas on vahistatud ka Karabatici noorem vend Luka.

Pärast pikka vaikimist võttis Karabatic sõna ka oma Facebooki leheküljel. «Mu kallim teadis situatsiooni. Me olime juba meistritiitli kindlustanud ning viis põhimängijat olid vigastustega väljas ja me olime juba ühe kohtumise kaotanud,» selgitas maailma üks parimaid käsipallureid, miks tema naine sellele mängule raha panustas.

«Süüdistada mind ja Lukat, kuigi me isegi ei mänginud selles kohtumises... Ma olen sõnatu,» kirjutas Karabatic. «Olen terve oma elu pühendanud käsipallile. Leida ennast sellisest situatsioonist on nagu halb unenägu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles