Bigbank asus toetama Tartu võrkpalliklubi, Kuldliiga kohal ripub küsimärk

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter Kuldliiga võidutšekiga.
Gerd Kanter Kuldliiga võidutšekiga. Foto: Toomas Huik

Eile sõlmisid Bigbank ja Tartu võrkpalliklubi lepingu, mille tulemusena kannab eelmise aasta Eesti ning Eesti-Läti ühisliiga meister nüüd nime Bigbank Tartu. Kuna samal ajal lõppes nüüdsetel võrkpalli toetajatel kokkulepe kergejõustiku Kuldliigaga, siis on kergejõustikusarja tulevik sattunud küsimärgi alla.

«Senikaua kuni pole peatoetajat, on ka tulevik lahtine. Juhul kui nimesponsorit ei õnnestugi leida, siis jätkamise osas variandid puuduvad,» sõnas sarja peakorraldaja Mati Lilliallik.

Seega on olemas tõsine oht, et kodune kergejõustikukalender võib jääda tulevikus palju hõredamaks.

Seitse aastat kergejõustiklasi toetanud Bigbanki leping sarjaga lõppes selle hooaja järel ning praegu ollakse valmis küll toetajatena jätkama, kuid senisest väiksemas mahus.

«Kuldliiga nime­sponsorina me hetkel ei jätka. Igal asjal on oma aeg ja kestus ning sarja formaat ja populaarsus on aastatega muutunud. Tartu vajas abi ja sealt meie otsus toetada võrkpalli,» rääkis Bigbanki juhatuse liige Kaido Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles