Grete Treier otsustas jätkata Rio olümpiani

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Treier
Grete Treier Foto: Liis Treimann

Jalgrattaleedi Grete Treier, saades aru, et sporti tegemata on eksistents võimatu, otsustas sihikule võtta Rio de Janeiro olümpia, kirjutab Õhtuleht.

Pärast Pekingi olümpiat teatas Treier, et siitmaalt on suure spordiga kõik. «Esmalt kõndisin lapsevankriga, siis hakkasin jooksma, siis vedasin trenniriided selga ja panin pulsikella käele... Selgus, et ma ei saa sporti tegemata elada,» naerab Treier ja lisab, et seetõttu oli ta ka Londoni olümpia järel väljaütlemistes tagasihoidlik ega välistanud jätkamist Rioni.

Tänavusel maanteesõidu MMil naiskondlikus temposõidus Michele Fanini klubiga 7. koha saanud Treier hakkab tänu sellele tulemusele saama Eesti Olümpiakomiteelt C-kategooria sportlase palka ning see pani teda otsustama, et jätkab 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiani. «Rios olen 38, ent see on pelk number,» nentis Treier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles