Paha poiss Nasri ei pääse jätkuvalt Prantsusmaa koondisesse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samir Nasri peab Prantsusmaa koondise särgi selgatõmbamisega veel ootama.
Samir Nasri peab Prantsusmaa koondise särgi selgatõmbamisega veel ootama. Foto: SCANPIX

Samir Nasri, kes sai ebaviisaka käitumise eest Prantsusmaa jalgpallikoondises kolmemängulise võistluskeelu, ei pääsenud ka kohtumisteks Jaapani ja Hispaaniaga koosseisu.

Ehkki Nasri karistus, mille ta teenis pärast suviselt EMilt väljalangemist kodumaiseid ajakirjanikke sõimates, on nüüd kantud, leidis peatreener Didier Deschamps, et poolkaitsja peab veel natuke oma tegude üle järele mõtlema, ehkki tema koondisse naasmine pole tulevikus sugugi välistatud.

Prantsusmaa kohtub Jaapaniga sõprusmängus 12. oktoobril ja Hispaaniaga MM-valikmängus neli päeva hiljem. Deschampsi valik nendeks mängudeks on järgmine:

Väravavahid: Mickael Landreau (Lille), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marseille)

Kaitsjad: Gael Clichy (Manchester City), Mathieu Debuchy (Lille), Patrice Evra (Manchester United), Christophe Jallet (Paris St Germain), Laurent Koscielny (Arsenal), Adil Rami (Valencia), Mamadou Sakho (Paris St Germain), Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier)

Poolkaitsjad: Yohan Cabaye (Newcastle United), Etienne Capoue (Toulouse), Lassana Diarra (Mahhatškala Anži), Maxime Gonalons (Olympique Lyon), Blaise Matuidi (Paris St Germain), Moussa Sissoko (Toulouse), Mathieu Valbuena (Olympique Marseille)

Ründajad: Karim Benzema (Real Madrid), Olivier Giroud (Arsenal), Bafetimbi Gomis (Olympique Lyon), Jeremy Menez (Paris St Germain), Franck Ribery (Müncheni Bayern)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles