Massa ja Räikkönen kritiseerisid F1-sarja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari uue vormel-1 masina juures seisavad piloodid Felipe Massa (vasakul) ja Kimi Raikkonen
Ferrari uue vormel-1 masina juures seisavad piloodid Felipe Massa (vasakul) ja Kimi Raikkonen Foto: AFP / Scanpix

Ferrari sõitjad Felipe Massa ja Kimi Räikkönen kritiseerisid autospordi kuninglikku sarja, nimetades seda vahetult enne 2009. aasta hooaega täielikuks segaduseks.

«Ma olen väga õnnetu sellepärast, mis vormel-1 sarjas praegu toimub,» rääkis Massa PA Spordile. «Ühel nödalal on ühed uudised ja järgmisel nädalal on kõik juba muutunud. Me vajame püsivaid reegleid, püsivat tööviisi, et teha asja tõsisemalt.»

«Kui nägin punktisüsteemi reeglimuutust, siis mul oli siiralt hea meel, sest uskusin, et see tuleb spordile kasuks. See oleks suurendanud esimese ja teise koha tähtsuse vahet. Siis äkitselt muutis FIA meelt ja sarjas valitses täielik segadus. Kellelegi ei meeldinud see,» rääkis Massa.

Tema mõtteavaldusega liitus ka Kimi Räikkönen: «Vormel-1 sarja jaoks pole kõige parem alustada hooaega nii erinevate juttudega,» rääkis soomlane. «Reegleid tuleks muuta talveperioodil mitte paar nädalat enne hooaja algust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles