Pareiko ja Wisla kaotasid Poola mullusele pronksimeeskonnale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise väravavahi Sergei Pareiko koduklubi Krakowi Wisla sai Poola meistriliigas hooaja neljanda kaotuse, kui võõrsil jäädi 1:2 alla mullusele pronksimeeskonnale Varssavi Legiale.

Lukasz Gargula viis seitsmenda vooru kohtumises Wisla küll 14. minutil juhtima, ent vaid kolm minutit hiljem Jakub Kosecki viigistas ja 26. minutil saatis sama mees ka teise palli Pareiko selja taha. Wisla olukord läks veel raskemaks 74. minutil, kui poolkaitsja Cezary Wilk sai teise kollase kaardi ja saadeti platsilt minema. Viimasel minutil jooksis Pareiko nurgalöögi olukorras veel vastaste karistusalasse ja sai isegi peaga löögile, kuid pall lendas üle värava.

Wisla on kahe võidu ja ühe viigi eest kogutud seitsme punktiga liigatabelis 16 meeskonna konkurentsis 12. kohal, Legia kerkis enne teisi käesoleva vooru mänge aga tabeliliidriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles