Seksides tippjalgpallurit vigastanud supermodell loodab mehe õnnelikuks teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Prince Boateng ja Melissa Satta
Kevin Prince Boateng ja Melissa Satta Foto: SCANPIX

Viimasel aastal on jalgpallimaailmas üheks kuumemaks paariks olnud AC Milani 25-aastane poolkaitsja Kevin-Prince Boateng ning 26-aastane modell Melissa Satta. Sel nädalal teatas Satta Itaalia meedia vahendusel, et nad on kihlatud ja abielluvad järgmisel aastal.

Boateng kinkis Sattale 10 000 eurot maksnud kihlasõrmuse, mis on valmistatud kuulsa Damiani firma poolt. «Tean, et ta on minu jaoks see ainus ja õige. Tahan temaga koos olla elu lõpuni,» sõnas Satta, kes loodab ühist õnnelikku tulevikku.

Samas peetakse Sattat ka üheks peamiseks põhjuseks, miks Boateng on viimastel aastatel olnud tihti vigastatud ja seeõttu on modelli suunas tehtud ka kriitikat.

«Ta on pidevalt vigastatud, kuna me seksime seitse kuni kümme korda nädalas. Ma vihkan eelmängu ja tahan kohe asja kallale asuda,» sõnas Satta aasta alguses Boatengi mitmete traumade kohta.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles