Legendaarse profipoksija tapnud röövleid seostatakse veel teisegi mõrvaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corrie Sanders
Corrie Sanders Foto: SCANPIX

Hiljuti tabas poksimaailma kurb uudis, kui kolm röövlit tapsid legendaarse Lõuna-Aafrika Vabariigi profipoksija Corrie Sandersi.

Sanders tapeti Britsi nime kandvas linnas oma sugulase sünnipäevapeol, kui ta üritas röövlite eest kaitsta oma 15-aastast tütart. Üsna pea pidas politsei kinni ka kolm kahtlusalust, kirjutab Kormorant.

Politsei pidas kahtlusalustena kinni kolm naaberriigist Zimbabwest pärit meest. 20-aastast Paida Fishi, 24-aastast Chris Moyo’t ja 25-aastast Samuel Mabenat kahtlustatakse aga teisteski samas kandis toimunud röövides ja veel ühes mõrvas.

Kolm meest on juba astunud ka kohtu ette ning Mabenat süüdistatakse lisaks Sandersi mõrvale ka 65-aastase Mauritz Oberholzeri tapmises. Oberholzerit oli esmalt tulistatud ja seejärel peksti ta surnuks. Fishi seostatakse aga viide majja sisse murdmisega, seejuures on sündmuskohtadelt leitud ka tema sõrmejälgi.

Järgmine kohtuistung toimub meeste üle 8. oktoobril.

Sel nädalal maetud Sanders teenis profipoksi raskekaalus WBO tiitlivöö 2003. aastal, alistades teises raundis nokaudiga Vladimir Klitško. Järgmisel aastal üritas ta enda valdusesse saada ka WBC raskekaalu tiitlit, ent kaotas Vladimiri vennale Vitalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles