Kaur Kivistik ja Evelin Talts võitsid Paide-Türi rahvajooksu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kivistik
Kaur Kivistik Foto: jooksuportaal

Täna peeti 31. Paide-Türi rahvajooks. Ilus võistlusilm tõi rajale enam kui 3000 võistlejat. Meeste arvestuses tuli võitjaks Kaur Kivistik ja naistest oli parim Evelin Talts.

13.6 kilomeetrisel põhidistantsil Paidest Türile  oli esimene vahefiniš juba 250 meetrit peale starti. Selle võitis Vladimir Vaher, kes jooksu kokkuvõttes lõpetas 36. kohaga.

Vaatamata sellle, et Nikolai Vedehin võitis nii teise kui ka kolmanda vahefiniši pidi ta lõpus leppima neljanda kohaga.

Taktikaliselt targa jooksu tegi Kaur Kivistik, kes on kahel eelneval aastal seisnud teisel ja kolmandal poodiumiastmel. Tänane jõudemonstratsioon Kivistiku poolt algas neljanda vahefiniši võiduga ning lõppes esikohaga finišis.

Teisena, 27 sekundit hiljem, jõudis finišisse Ilja Nikolajev. Kolmandana lõpetas Linnajooksude sarja kuldrajal üldvõitjaks tulnud Viljar Vallimäe.

Naiste arvestuses varem kahel korral Paide-Türi rahvajooksul kolmandana lõpetanud Evelin Talts lõpetas parima naisena üldarvestuses 23. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles