Eesti võrkpallur tõi Soomes 37 punkti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Steinberg
Sander Steinberg Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Erakordse resultatiivsusega hiigas pühapäevases Soome võrkpalli meistriliiga mängus Sander Steinberg, tuues oma võidukale meeskonnale 37 punkti. Tänase hommikuni võiduta Põhja-Karjala LiigaRiento alistas võõrsil Muurame meeskonna 3:1.

Diagonaalpommitaja ülesannetes Steinberg lõi 51st tõstest maha 32 (63%), servis neli ässa, lisas ühe punkti blokis ja eksis rünnakul neli korda. Kasutegur + 31. Paremuselt teise tulemuse (15 p, 57%) sai lätlane Eriks Baiks, kirjutab volley.ee.

Vigastusest kosuva Steinbergi kommentaar Soome uudistekanalile: «Elu parim mäng. Jalg veel natuke valutab, kuid paraneb peagi.» Peatreener Kari Räsanen: «Sander oli harukordne.»

Hea partii tegi ka Eerik Jago, aidates 17 punktiga (56%) Loimaa Hurrikaani kodus raske 3:2 võiduni Saimaa Volley üle, kuigi oli 0:2 taga. Pielavesi Sampo lõi kodus Tampere Iskut, Sten Kruuda trööstis kaotajaid 10 (38%) punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles