Raju X teine peamatš: Dmitri Ivanov – Jason Ponet

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Ivanov ja Jason Ponet.
Dmitri Ivanov ja Jason Ponet. Foto: Raju X

13. oktoobril toimub Tartus A. Le Coq spordimajas Eesti suurima võitlusspordiliiga juubeliüritus MMA Raju 10. Õhtu teises peamatšis lähevad vastamisi Hollandis Combat Sports Academy's treeniv Eesti võitleja Dmitri Ivanov (4 võitu, 4 kaotust) ning mõnevõrra kogenum prantsuse võitleja Jason Ponet (6 võitu, 6 kaotust).

Matš toimub kaaluklassis kuni 77,1 kg A-klassi reeglite järgi (3 x 5 minutit üheminutilise pausiga raundide vahel, muuhulgas on lubatud küünarnukilöögid igas distantsis).

«Olen lahinguks valmis. Kolisin Hollandisse, et keskenduda ainult treeningutele ning täpselt seda olen saanud siin ka teha. Kõige rohkem oleme rõhku pannud püstivõitlusele ning usun, et see toob mulle ka selles matšis võidu,» kommenteerib ettevalmistust Raju võitleja Dmitri Ivanov.

Vaata videost millises vormis on Eesti võitleja.

Esmakordselt on võimalus Raju jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa - nimelt tehakse kogu üritusest sport.postimees.ee vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles