Fotod: ManU tähtmängija šokeeris tribüünil istunud fänne

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Young
Ashley Young Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi pole saanud mõnda aega kasutada vigastatud poolkaitsja Ashley Youngi teeneid, kuid sellegipoolest elab mees tuliselt meeskonnale kaasa.

Viimati üllatas Young ManU fänne sellega, et ta vaatas eilset ManU ja Newcastle Unitedi vahelist kohtumist tribüünilt koos fännidega, kirjutab Sportsmail.

Young oli sõitnud kohale Newcastle’is toimuvale kohtumisele ning oli koha sisse võtnud klubiga kaasa reisinud fännide seas. Esmalt üritas Young küll kapuutsi kandes oma isikut varjata, kuid loomulikult tabasid fännid ära, kes nende seas istub.

Nii jagas Young tribüünil lahkesti autogramme ning tegi ka koos fännidega pilti. 27-aastane Young pole põlvevigastuse tõttu saanud alates augustist platsile tulla ning peatreeneri sir Alex Fergusoni sõnul ei taha ta Youngi meeskonda kaasamisega liigselt kiirustada ja riske võtta.

ManU võitis eilse kohtumise võõrsil 3:0

Vaata fotosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles