Ojamaa koduklubi fännid teenisid taas karistuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varssavi Legia fännid.
Varssavi Legia fännid. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Henrik Ojamaa tööandja Varssavi Legia peab UEFA karistuse tõttu oma esimese kodumängu Euroopa liigas pidama tühjade tribüünide ees.

Legia fännid jäid UEFA hambusse juba eelringis, kui rassistlikku käitumist karistati ligi 30 000 euro suuruse trahvi ja osaliselt suletud staadioniga kvalifikatsiooniringi kohtumises Bukaresti Steaua vastu, vahendas Soccernet.ee.

Rumeenlaste vastu panid aga teisele tribüünile kupatatud Legia fännid püsti võimsa tule- ja lauluetenduse, mis Euroopa jalgpalli katuseorganisatsioonile sugugi meeltmööda ei olnud: 31 000 inimest mahutav Pepsi Arena suletakse Euroopa liiga avamänguks Limassoli Apolloniga sootuks.

Lisaks ootab Legiat kopsakas rahatrahv, kukrut tuleb kergitada veel 150 000 euro võrra. Viieaastase katseajaga - Legia fännide tulihingelisust arvestades on küllaltki tõenäoline, et seegi karistus jõustub - võib Poola meistreid oodata veel üks Euroopa-mäng tühjade tribüünide ees.

Ojamaa ja Legia avavad alagrupiturniiri juba täna õhtul Roomas, kui külastatakse suurt Rooma Laziot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles