Varrak Ühisliiga kaotusest: me ei teinud head mängu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Kristjan Teedema

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond kaotas täna VTB Ühisliiga mängu seisuga 97:81 Nymburki klubile. Peatreener Alar Varriku hinnangul olid vastased eestlastest paremas mitmes elemendis ning ka uus täiendus Curtis Millage ei suutnud meeskonda üleöö päästma asuda.

Cramo jäi juba poolajaks 12-punktilisse kaotusseisu ning kuigi viimasel veerandajal suudeti vahe osaliselt tagasi mängida, lagunes viimastel hetkedel taas mäng laiali ning nii saadi kindel kaotus. «Eks me mängu algus tegime liialt pallikaotusi, et võõrsil mängus püsida. Kas jättis jälje jõusaalitsükkel või pikk mängupaus - ma kindel pole. Ilmselgelt me ei teinud kokkuvõttes head mängu,» tunnistas Varrak.

Cramo juhendaja sõnul tegi supermängu Rašid Mahalbasic, kelle arvele kogunes 27 punkti. Kalevi mängijad tema vastu rohtu ei leidnud: «Suurepärane mäng paraku Mahalbasicilt. Ükski me kolmest eesliini mängijast ei saanud hakkama temaga. Ei saanud väga aidata ka tema pealt kuna nad tabasid hullult kolmeseid ilma selletagi.»

Varraku sõnul valmistuti Mahalbasici asemel teiste meeste nullimiseks. «Olime väga hästi valmis Ranciku neutraliseerimiseks ja saime sellega hakkama. Valmistusime ka Simmonsi vastu, kuid viimasel hetkel selgus, et ta siiski ei mängi. Palju paha tegi paraku ka Page, kes esimene mäng me vastu ei mänginud,» rääkis Varrak.

Esimest korda tegi meeskonnaga mängu kaasa uue leegionär Curtis Millage, kes Varraku hinnangul aga miskit suurt korda ei saatnud. «Paraku ei suutnud meid sugugi aidata ka uus täiendus Curtis Millage. Ilmselgelt ta ei ole hetkel mänguliselt vormis. Ta on küll tark mängumees ja ei tee rumalaid pallikaotusi, kuid kui vormi pole siis üleöö seda ei tule ka,» nentis Varrak.

Võitjate parimana viskas Rašid Mahalbasic 27 punkti, Kalevi suurimaks korvikütiks oli Rain Veideman, kelle arvele jäi 25 silma.

Tänase kaotusega langes Kalev alagrupis viimaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles